Quin cap de setmana al Club de Tennis Royal Primerose! El World Padel Tour Brussel·les 2018 va ser la segona edició. Un torneig on vam veure com els millors jugadors del món competien entre ells amb molt bon esperit.

Els millors jugadors belgues i el nostre francès Adrien Maigret fins i tot van poder enfrontar-se als quarts de final d’aquest torneig d’Exposicions World Padel Tour Brussel·les.

Al final, vam tenir dret a una molt bona final entre Miguel Lamperti i Juani Mieres contra Pablo Lima i Fernando Belasteguin. Victòria en 2 sets de la parella Lamperti / Mieres.

Hernand Auguste, el director internacional de World Padel Tour va explicar al final de la prova que “la competició ja estava centrada en la propera edició".

Philippe Werts, el director del torneig World Padel Tour Brussel·les també ho va confirmar: "Ja estem pensant en aquesta tercera edició de WPT Brussel·les. A priori, podríem tenir una tercera edició excepcional en una plaça pública o en un lloc on hi hagi molt trànsit."

Personalitats mundials de la Federació belga de tennis i padel també van confirmar el seu desig de continuar i fins i tot de fer més. Sembla que tot ja va bé.

Però abans de parlar amb més detall sobre aquesta tercera edició del World Padel Tour Brussel·les 2019, els organitzadors han guanyat uns dies de descans després d’aquest molt bon esdeveniment.