Després d'això Victòria clara per a la parella espanyola Juan Lebron / Ale Galan a l’Open Menorca, us preguntareu qui els pot guanyar quan estiguin al màxim.

Navarro / Di Nenno a un nivell molt alt

El món de padel és unànime: Paquito Navarro i Martin Di Nenno mereixen completament el seu estatus número 2 a la World Padel Tour.

L’argentí i l’espanyol juguen a un nivell molt alt des de fa uns mesos i el seu 4 finals en els darrers 4 torneigs ho testimonia plenament. Durant l’Open de Menorca, van continuar el seu impuls, incloent-hi el fet d’infligir un 6/1 6/4 a Stupa i Ruiz per arribar a la final sense perdre cap set.

Tot i que somiaven amb un segon títol el 2021, van caure per segona vegada consecutiva a la final contra ... Lebron i Galan!

Lebron i Galan: dominació des del 2020

Els espanyols han guanyat 12 de 25 possibles títols a cavall entre el 2020 i el 2021. És a dir, la parella espanyola guanya gairebé cada segon torneig. Acaparen el primer lloc del rànquing des del retorn del confinament i no estan a punt d'abandonar-lo.

Juan Lebron crida d'alegria amb Alejandro Galan

De fet, amb 4 punts d’avantatge sobre Paquito Navarro, tercer i 800 sobre Martin Di Nenno, quart, els dos homes que tenen 3 punts cadascun a la classificació acabaran l’any, a excepció de lesions, al capdavant del rànquing.

Cal dir que, quan juguen al millor moment, són simplement invencibles. Ahir a la final, contra una parella que gairebé tothom està d’acord, va aconseguir un recital de punts guanyadors. Entre trencadisses darrere de la línia i salvatges superposats, els dos homes van jugar un padel massa ràpid per a la competició. El mateix Paquito Navarro el va reconèixer al final de la reunió.

Després un petit període delicat, els números 1 semblen estar fora del peu dret. Juan Lebron va recuperar una bona actitud a la pista i el seu company va tornar a ser una màquina de guanyar punts. Tots els llums estan en color verd per a aquests dos joves, que seran els grans favorits per a la Final Mestra al final de la temporada. Batuts per Bela / Tapia l'any passat, segur que estaran disposats a "rectificar la situació" el 2021.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !