Padel Magazine - Però quin torneig! Ens va donar sorpreses, diversió i un acabat de prestigi!

Tornem al quart i a les semifinals, on vam veure que el número u i el número dos del món sortien del torneig abans de la final com els dos primers parells del món al padel eren presents en un torneig al mateix temps ... Una cosa que mai havia passat aquesta temporada.

Cal dir que els perseguidors del rànquing mundial han estat mostrant els seus ullals des de fa temps veient els amos de padel.

Juan i Bela han estat fora de la pista durant tres setmanes (i 2 obre). Conclusió: això va donar un segon alè a tots els competidors directes.

Sí, poden guanyar els millors jugadors del món i fins i tot els famosos reis i prínceps de padel.

Els primers grans guanyadors d’aquesta èpica són, òbviament, Sanyo i Maxi que ens van fer somiar!

Aquí estan, comencen a guanyar el seu segon títol consecutiu guanyant contra Cristian Gutiérrez i Matías Díaz en 4 sets: 4-6, 7-6, 6-2 i 6-3.

Tot i això, era difícil! Com es podia predir aquest resultat fa unes setmanes. Sanio i Maxi tenien encara a la final una formidable parella que ho tenia tot per fer-los frustrar: Cristian Gutiérrez i Matías Díaz acariciant el 3r lloc del món.

Però aquesta parella tan jove està demostrant-se i demostrant que té un potencial enorme. Sens dubte, podrà competir pels dos primers llocs a partir de l’any vinent.

Per tant, Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez no han guanyat per casualitat aquests dos torneigs consecutius on han demostrat força i autoritat.

El xoc pel títol de l'Open de Buenos Aires romandrà gravat en els nostres records durant molt de temps ...

Sanyo i Maxi encara no havien signat un bon inici i es van veure sorpresos per la línia defensiva i aquest joc tan tàctic dels seus adversaris. Sanyo i Maxi perden el primer set 6/4.

El segon set va estar molt penjat amb aquesta jove parella que va donar més, però que no va poder guanyar Cristian i Matthias. Però el desempat es va dominar bé i va premiar a Sanyo i Maxi per la seva dominació en aquest segon set.

El segon i tercer set eren còpies en carboni. Una clara dominació de Sanyo i Maxi. I van guanyar aquest 2n Open.

Aquestes dues parelles lluiten pel tercer lloc ... Conegueu-vos a Villa Carlos Paz a la terra de Còrdova per conèixer la resta d'aquesta emocionant guerra!