El dia de vuitens de final del primer Open que es va celebrar a terra sueca ens va donar grans partits en què els grans aspirants al títol van derrotar els seus rivals.

Un matí productiu per als argentins

A les 10:30 del matí, en dos partits es van veure els favorits als quarts de final. El primer partit en pista central es va oposar Fede Quiles (63) / Miguel Oliveira (9) a la parella jove Afonso Fazendeiro (76) / Pedro Araujo (83). Quiles i Oliveira van compartir la seva experiència per guanyar en sets seguits 6-1 / 6-2.

Quiles APT Suècia 2021

Simultàniament al jutjat número 1, Mariano Lasaigues (43) / Enrique cataldo (328) va jugar en contra Maximiliano Cejas (12) / Maximiliano Sánchez (10). Puntuació final 3-6 / 6-7 a favor de celles et Sánchez.

Maxi i Franco als quarts de final

En un partit emocionant on Matias Del Moral (19) i Santiago Frugoni (19) va posar a Dal Bianco / Arce en dificultat, el partit va tornar Futurs campions de 1000 Kungsbacka. Un primer set favorable a Del Moral / Frugoni per 6-1. Matias i Santiago van entrar al partit amb molta enveja i van aconseguir desestabilitzar Maxi i Franco.

Al segon set, els guanyadors del torneig anterior es van centrar i van ser més precisos en els punts decisius. Durant el plató, Maxi i Franco ho han fet van jugar més a prop de la xarxa i van obligar els seus adversaris a equivocar-se. Al tercer set, Del Moral i Frugoni no van poder contenir els seus compatriotes i van acabar perdent el partit. Puntuació final 6-1 / 4-6 / 2-6.

Partits bojos!

Les dues reunions que van obrir la jornada van ser molt senzilles espectacular. Apassionat padel estaven encantats amb el nivell mostrat pels jugadors.

El primer partit es va oposar al número 1 del circuit Federico Chiostri i l'argentí Yain Melgratti (13) al castellà Guillermo Lahoz (33) i portuguès Diogo Schaefer (29). Des del començament del partit, cada parella va intentar guanyar, però cap va cedir. El primer set va ser per als argentins que el van guanyar al tie-break. Aleshores, la parella hispano-portuguesa va mostrar el millor de si padel i van forçar un nou tie break, que van guanyar aquesta vegada.

El tercer set va ser un recital per a Diogo i Guillermo, guanyant punts clau i deixant a Yain i Fede cap oportunitat de guanyar el partit. Puntuació final 6-7 / 7-6 / 6-4. Els ibers han eliminat una de les parelles favorites!

El segon joc que ens va encantar Hola PadelCentre va ser la que hi havia entre els germans Deus i la parella argentina Almada (24) / Bejarano (15). El primer set va ser per als portuguesos que semblaven una mica més còmodes a la pista i van vèncer a Matias i Gaston per 6-4.

Al segon set, el nivell de les dues parelles va augmentar i ens van donar alguns dels millors punts d’aquest inici de temporada. Kungsbacka Obert I. Almada / Bejarano va aconseguir trencar i agafar el set per 6-4. Al tercer i últim set, el partit es va convertir en una batalla entre atac i defensa, fins al desempat que definiria el guanyador del partit. Resultat 6-7 a favor dels argentins. Puntuació final 4-6 / 6-4 / 6-7.

Després del final dels dos partits, es van celebrar dos partits més al mateix temps. A la pista principal, es van enfrontar dues parelles brasileres. La millor parella del circuit present al torneig va tenir un partit complicat que necessitava un tie-break final per decidir-se.

Flores APT Suècia

El primer set va ser guanyat sense problemes per Stefano Flors et juliol Julianoti 6-1. Al segon set, la parella Lucas da cunha et Pedro Flores va posar problemes a la parella favorita del torneig i al seu torn va oferir un 6-1. Al tercer set, vam tenir un gran espectacle que finalment es va decantar a favor de Julianoti i Flores en els darrers moments. Resultat final 6-1 / 1-6 / 7-6.

En el partit jugat a la pista 1, la parella Matias Popovich (22) / Luciano Soliverez (13) va ser colpejat per la parella paraguaiana Jose benítez et Santiago Castaneyra. El partit es va resoldre en sets seguits, 5-7 / 3-6.

A l’últim partit dels vuitens de final de l’APT Padel Tour Kungsbacka Open I, argentins Pablo barrera (7) i Nicolas Egea (7) es va enfrontar a l'espanyol Marc Bernils (26) i portuguès Ricardo Martins (40). El partit es va decidir en sets seguits 7-5 / 6-2. El primer set va ser més disputat que el segon, des de l’inici del partit van intentar les dues parelles treure el màxim nombre de pilotes del camp, i en aquest joc van ser els argentins els més precisos!