T'has perdut la informació padel del cap de setmana? Esteu de sort, us fem un petit resum de lasetmanal amb notícies padel de la setmana !

• Resultats P1000
  • Arce i Dal Bianco forcen 6 al Master suec
  • Els P1000 seguiran aquest cap de setmana a França

Torna Coello i Tapia

Emperadors de Roma ! La ràbia trobada per Coello i Tapia. Han guanyat aquest diumenge en una gran batalla al Foro Italico contra Chingotto i Paquito. Una final de somni que va girar a favor de Mozart de Catamarca i el rei Arturo, 7/5 7/6. Una cosa és certa, la muntanya Coello/Tapia ha tornat!

coello tapia guanyador Itàlia major premier padel

Una nova pàgina d'història escrita per Ortega i Triay

Per a Marta Ortega i Gemma Triay, la tercera final és la bona. En un partit boig, la Gemma i la Martita guanyen 6/3 3/6 7/5. És més que un trofeu a Roma: La Marta i la Gemma han escrit una nova pàgina en la història de padel femení. Els espanyols esdevenen els primers campions d'un torneig Premier Padel.

Major d'Itàlia premier padel victòria d'ortega triay

Força d'Arce i Dal Bianco 6

Els argentins ho han tornat a aixafar tot en el seu pas al mestre suec, guanyant la final en dos sets, 6/3 6/2, davant De Pascual i Alfonso, sens dubte avorrits després de la seva semifinal contra Tolito i Tito Allemandi. Amb ara 6 títols de 8 tornejos, Arce i Dal Bianco confirmen la seva posició com a caps indiscutibles del circuit Fabrice Pastor.

Vives i Seurin van causar una forta impressió

Nomos Star Semifinalista FIP, es va oferir la parella tricolor la seva primera final en un FIP Rise a Rio Branco a l'Uruguai. Malauradament la marxa va ser massa alta per a Manu i Julien que van perdre en dos sets 6/0 6/1 contra els germans Flores, dos jugadors que ja els havien guanyat al Brasil.

Man Vives Julien Seurin a la final de la FIP Rise a l'Uruguai

Els francesos encara recuperen punts preciosos que comptarà per classificar-se a Roland-Garros el proper setembre.

4 dones franceses al FIP Rise a Koksijde, Bèlgica

Carla Touly estava associada amb la britànica Tia Norton, però, malauradament, no tot va sortir com estava previst. Hi va haver canvis d'última hora i canvis d'horari que no van facilitar les coses. Carla i Tia van perdre als vuitens de final, 6/3 7/5, contra Boeykens i Bernard.

Melissa Martin i Louise Bahurel també es va aturar als vuitens de final, contra els britànics Nicholas i Gibson.

Tingueu en compte la bona actuació de Laura Buteau i el seu soci belga Maria Maligo. Els dos jugadors són iva perdre als quarts de final contra el tercer cap de sèrie del torneig, Fernandes / Betz, amb el resultat de 6/4 6/0. Primera experiència d'èxit per a la Laura en un FIP.

Guanyadors de P1000 cap de setmana

Nathan Courrin i Norman Sanchez estan en gran forma. Després de guanyar la P1500 a Toulon, ambdós jugadors també van triomfar a la P1000 de Saint Cyr, contra Yoan Boronad i Arthur Hugounenq, amb una puntuació de 6/7 6/4 6/4.

courrin sanchez P1500 toulon

Anem Padel a Saint-Pryvé-Saint-Mesmin, Adrien Maigret i Nicolas Rouanet van guanyar el seu primer P1000 junts. Després de fallar a la final de Créteil a principis d'any, aquesta vegada ho van aconseguir imposar. Resultat final 6/2 6/2 contra Romain Coirault i Gautier Boutel.

Rouanet Maigret guanyadors de la P1000 a Le Let Padel
©Let Padel KoteroStudio

Per a les senyores, durant el P1000 a Sète, Marie Amélie Dardaine i Tiffany Phaysouphanh fet la llei. Aquesta és la tercera victòria en un P1000 per a Marie i Tiffany, que van guanyar contra la parella Madjoubi/Alquier.

marie amelie dardaine tiffanny phaysouphanh

Inici de P1 de Premier Padel a Madrid

Aquesta setmana, encara tenim un gran programa amb l'inici de P1 Premier Padel a Madrid. Malauradament, cap francès de les classificacions va aconseguir pujar a la taula final. Bastien Blanqué i Jérémy Scatena van perdre a la final prèvia. Maxime Moreau, Jerome Inzerillo, Thomas Leygue i Dylan Guichard va caure a la primera volta.

scatena en blanc premier padel Madrid

Benjamin Tison i Victor Mena van quedar eliminats a la primera volta davant Mario Huete i Cristian Gutiérrez. Després de perdre el primer set 6/2, la parella franco-espanyola va liderar 5/2 el segon set abans de ser atrapada. Posteriorment, Huete i Gutiérrez van ser intocables i van guanyar en dos sets, 6/2 7/5.

Les esperances tricolors descansen en Alix Collombon i Léa Godallier

La primera volta serà complicada per a la lionesa i la seva companya Victoria Iglesias que troben els bessons Alayeto contra la qual havien perdut a 1/4 de final a Roma! Un partit amb olors de venjança per l'Alix i la Victòria.

A diferència de Collombon i Iglesias, Léa Godallier i Marta Caparros entraran en la seva primera ronda amb l'etiqueta de favorites. Les dues jugadores tornen a trobar dues italianes a la primera volta: Giulia Sussarello i Emily Stellato.