Maxi Arce i Franco Dal Bianco van guanyar el seu sisè títol (de 8 tornejos) aquesta temporada a A1 Padel. Els argentins són més que mai els caps del circuit de Fabrice Pastor.

De tornada a la final després de gairebé cinc mesos d'absència, Juani De Pascual i Gonzalo Alfonso, els guanyadors del Màster de Ciutat del Cap, el torneig inaugural de la temporada A1. Padel, no es podia permetre un segon títol ahir a Halmstad.

Culpeu-ho a una parella que aixafa tot el que està al seu pas aquesta temporada. Amb només dues derrotes el 2023, Arce i Dal Bianco estan al capdavant del seu joc i ho han tornat a demostrar aquest diumenge. Probablement contundent la gran lluita lliurada el dia abans contra Tolito Aguirre i Tito Allemandi, De Pascual i Alfonso no van pesar massa en la balança. Resultat final 6/3 6/2 per a Maxi i Franco que es van oferir un nou títol i van consolidar el seu domini a la classificació. Qui podria impedir que acabin l'any en primer lloc?