Per a la segona edició dels campionats de França de padel que va tenir lloc al club de Padel Actitud propera a Lille, Robin Haziza / Jérémy Scatena per als homes i Audrey Casanova / Laura Clergue per a les dones van tornar a guanyar el títol.

A la categoria femenina, els números francesos estaven clarament per sobre de la competència. Perdent només una mitjana de 3 partides per partit, la parella Casanova / Claire va esclafar la competició.

Fins i tot el 2e La parella francesa Sorel / Godard no va poder fer gran cosa a la mitja part contra els titulars del títol (6/2 6/2). A la final, els favorits van recitar el seu joc a la perfecció per guanyar contra la sorpresa del torneig Laurène Bérard i Elodie Damiano amb el marcador de 6/2 6/2.

Entre els homes, si la competició semblava més forta amb molts partits perllongats, Robin Haziza i Jérémy Scatena tenen " fa la feina ". A la final, els titulars s’enfrontaran a Maxime Moreau / Laurent Bensadoun, una parella que va lluitar fins al final per arribar a aquesta etapa. El seu camí podria haver-se aturat de la fase de grups. Tot i algunes pors, sobretot en el segon set, els favorits de la competició van mantenir el seu lloc per guanyar en 2 sets 6/4 7/5.

Ara dirigiu-vos als campionats mundials de padel per equip que tindrà lloc del 14 al 20 de novembre a Lisboa, on França espera assolir el top 5 femení i masculí.