Al Club la Playa dels Països Baixos, els francesos van estar clarament per sobre dels altres equips presents durant aquestes classificacions per a les finals del campionat del món. padel per equip.

Per tant, França es classifica per a Lisboa el proper mes de novembre en haver infligit el 3/0 a tots els països que s’han creuat amb França.

El que va cridar l'atenció finalment no va ser la gran victòria de França contra altres nacions (Alemanya, Anglaterra, Països Baixos), ja que no només va perdre cap partit, sinó que tampoc va perdre ni un sol set (! ), la qual cosa la converteix en una forastera seriosa del top 5 mundial, però les poques paraules de la Federació Internacional de padel que explicava que les parelles franceses presents durant aquestes classificacions serien sens dubte les que apareixeran a Lisboa el proper mes de novembre per a les fases finals.

Tanmateix, inicialment estava previst que la Federació Francesa de Tennis enviés els nous guanyadors dels campionats francesos de padel 2016, l’esdeveniment del qual està previst per a mitjans d’octubre per a les fases finals del proper mes de novembre.

Problema: Com enviar la llista de parells de la versió 2016 al setembre a la Federació Internacional de padel ja que la Federació Francesa de Tennis només els podrà proporcionar a mitjans d’octubre?

Per tant, la FIP explica que, per tant, caldrà proposar el mateix equip que durant les classificacions ... El que òbviament podria desagradar a moltes parelles franceses que confien en els 4 llocs de classificació per a aquests campionats del món. padel 2016.

A priori no hi ha excepcions possibles ... Però aquesta setmana s'hauria de reunir el FIP i el FFT per evitar aquest problema de programació.

Si no hi ha possibles exempcions o la possibilitat d 'avançar les fases finals dels campionats francesos de padel, llavors aquests campionats francesos necessàriament perdran el seu valor. Recordeu que el Campionat d’Europa té lloc cada dos anys. Per tant, els futurs campions de França 2016 no tindran cap aventura internacional a la boca.

En definitiva, una nova saga on les bones solucions no són necessàriament evidents i on hi haurà de nou persones desafortunades.