Adrien i Julien Maigret van guanyar el Laval P1000 a Sport In Park, l’Open de Sébastien Racin Opticien, però contra una parella experimentada que jugarà el Campionat d’Europa a padel en 2 setmanes: Maxime Moreau / Loïc Le Panse.

L'èxit dels germans Maigret demostra la mala sort que van tenir en aquesta famosa gallina de la mort durant els campionats francesos de França padel 2017.

Aquest cap de setmana a Sport In Park, que va acollir el primer P1000 de la seva història, els germans Maigret van imposar la seva llei en perdre només un set en aquest torneig particularment dur.

Als quarts de final, van jugar contra la parella “Vell”Bergeron / Morillon. La parella de Lió no va estar lluny de passar, ja que només perdrà en el super tie-break (10/6).

A la meitat, el "clàssic" Tison / Pommier que la parella Maigret va superar en 2 sets.

A la final, contra Le Panse / Moreau, els germans van oferir un partit gairebé perfecte guanyant el seu partit en 2 sets 6/4 7/5. En el primer punt del partit, Adrien Maigret va cometre una doble falta "qui hauria pogut fer mal la moral si ens haguessin unit”Recorda els guanyadors.

Direcció nacional Padel Copa per a alguns d’aquests jugadors a partir del proper dijous al Centre Internacional de Tennis Cap d’Agde.