La temporada ha començat i els resultats són cada vegada més nombrosos. Tant a nivell nacional amb els torneigs habituals de P1000 a P100 com a nivell internacional amb l’inici del WPT i de les VI Nacions Padel Torneig, les reunions padel cada vegada són més nombrosos i us agraïm que els compartiu amb nosaltres.

VI Nacions Padel Torneig

• A la Casa Padel Es va celebrar un torneig internacional que va reunir 6 equips masculins de més de 45 anys. Finalment, França guanya per davant de Suïssa, Anglaterra, Irlanda, Escòcia i Mònaco.

França guanyadora de les VI Nacions Padel Torneig

P1000

• Sport In Park va oferir un Sef Industries P1000 homes guanyat per Maigret / Boissé contra De Benito / Salines

Simon Boissé: "El meu preciós P1000, a casa, per fi!"

P500

• Padel Arena va organitzar un P500 masculí IAD França. La parella Garcia / Fouré guanya per davant de Val / Devos

Garcia / Fouré guanya l'Open IAD Padel Arena

• Un pas del Drop Shot Padel Recorregut per ViaPadel va tenir lloc a Canet. Guanyadors del P500 Loupetis / Henry que va guanyar el torneig contra Loupetis / Malacamp. També es va oferir un torneig intermedi i serà Houssain / Ferrer qui superarà Gallegos / Leproux

P250

• El Five Valenciennes va organitzar el seu primer P250 masculí on van competir 12 equips. Després de jugar tots cinc partits com a mínim, és la parella belga Caucheteur / André qui renova una victòria en 5padel Valenciennes aquesta vegada davant Moyaux / Vanhoute.
  • Padel Horizon estava organitzant un P250 homes. 41 equips en total per veure finalment la victòria de Hourçourigaray / Venturino contra Faivre / Gros. Tingueu en compte el gran rendiment de Faivre / Gros de les gallines que van enderrocar les llavors 7, 2 i 3. Els guanyadors hauran perdut una mitjana de 3 partides per partit. Un parell en creixement, per continuar.
  • Tc Vignal va organitzar un P250 masculí que va reunir 12 equips. Els guanyadors són Borfiga / Raimondi contra Eyssenic / Mottuel

• Gran Padel va organitzar 3 torneigs: un P250 masculí guanyat per Couturier / Nogaret contra Boursereau / Dubesset, un P100 femení guanyat per Sauboi / Davoine contra Parrot / Randjbar i un P100 mixt guanyat per Randjbar / Pauly. Durant aquest cap de setmana el Gran Padel s’haurà reagrupat per menys de 56 equips i ha jugat més de 130 partits, amb barret.

P100

• Tc Monplaisir va oferir un P100 masculí guanyat per Ayuso / Santena contra Dojean / Drame. Cap de setmana súper assolellat que va comportar un ambient molt amable.
  • El Drop Shot Challenge a Albi reunirà 42 equips. Enhorabona als guanyadors del grup, en aquest cas Alvaro i Maryse, Stéphane i David, Simon i Nicolas, Elodie i Aline, Aurélien i Florent, Matthieu i Ludo i Pierre i Olivier. Moltes gràcies a tots.

No dubteu en fer-nos saber tots els esdeveniments padel, tornejos o altres. Estarem encantats de parlar-ne. Mentrestant, agafeu les raquetes de neu i deixeu que el padel ser festa.