De tornada el cap de setmana del 4 i 5 de maig, quan alguns dels nostres francesos van jugar les seves qualificacions a Madrid per al WPT Buenos Aires. Malauradament, cap no estava qualificat. Pel que fa als torneigs a França, voldríem agrair als clubs els seus comentaris, que han estat nombrosos. Gràcies. Gràcies pels nostres lectors i gràcies pel padel.

P1000

• Tops de Nimes Padel El Club va tornar a organitzar grans esdeveniments; un P1000 i dos P500. Els homes del P1000 van veure la victòria de Salines / Carité contra Pequery / Corbelli després de 3 dures carreres. Tercer lloc per a Morillon / Sánchez.

El P500 femení va ser guanyat per Casanova / Lovera contra Lambregts / Alquier. Tercer lloc per a Gallet / Radovanovic.

Els homes del P500 veuen la victòria de Pelegri / Grandmont contra Launo / Ferrara, el tercer lloc de Boutier / Datcharry.

P500

• Le Padel El Club Bois d´Arcy va organitzar un P500 masculí i un P250 femení.
El P500 va acollir 46 equips. Patrocinat per Volvo, Jabra, Leopold i Nox Salons, la parella Huet / Auradou guanya el torneig contra Fouré / Bernard 6/4 6/0. Tingueu en compte el partit del torneig entre Gay / Toniutti i Gimenez / Meddah als quarts de final 6/7 7/6 14/12.
El P250 femení va acollir 11 equips. Victòria per Ayssamy / Melo contra Ros / Bouchacourt 6/3 7/5
  • Gran Padel Bordeus va organitzar el P500 homes Plongimage. Victòria dels nous professors Julien Castaing i Benjamin Grué sobre la parella Laurent De Barbeyrac i Matthieu Armagnac, el 7/6 el 7/6 després de 2 hores de partit, en aquest duríssim torneig. 24 equips a la sortida, procedents de Bordeus, Tolosa de Llenguadoc, Pau, La Rochelle, París i altres ciutats. Gràcies a tots els participants i ens veiem el 20/21 de juliol per un nou p500 de Plongimage.com.

P250

• IPC Sports va organitzar una etapa de HEAD Padel Open que va reunir un total de 26 equips de totes les categories en una fórmula guanyadora de dos sets.
    P250 masculí: la parella David MATÉO / Frederic TAP va guanyar la final amb una puntuació de 6/3 6/4 contra la parella Mike SAÏD / ​​Loïc GUILLAUME.
    P100 femení: Sylvie PIAU, instructora del club, guanya amb Peggy MAIGNIEN contra Khedidja BEBBA / Sandrine LAURENS
    P100 Mixt: Victòria de Sylvie PIAU amb Jordi TIGNERES sobre l'equip LUTRINGER Joseph / LAURENS Sandrine.
  • El Tc de Gémenos va organitzar el seu primer torneig. Les dones van estar en el punt de mira aquest cap de setmana amb 15 equips inscrits en aquest P250. Victòria per al número 1 de sèrie Adeline Nadal / Marina Ponzio contra la parella Wendy Barsotti / Fanny Magnan 6/4 6/2. Ben fet a tots els participants. El proper torneig, un P250 masculí del 27 de maig al 2 de juny.

P100

• Valras Tc va organitzar una fase de classificació del " Head Padel Open ". Un P100 Senyors i Mixtes. Hi van participar 24 jugadors amb bon humor i convivència. Per als homes, cap sorpresa real amb la victòria del cap de sèrie número 1 Joël TRON i Rémi LASSALLE contra la parella número 2 Mickael
    SEMPERE / Cyril COUGNENC però amb un final molt enganxat. A Mixed, el simpàtic duo Paul
    BALLESTER i la seva parella Christelle SANCHEZ marxen amb el títol.
  • Padel Tolosa va oferir un P100 masculí guanyat per Vinot / Coulon per davant de Lagarde / Cauchy
  • Els Five La Rochelle van organitzar un P100 mixt guanyat per Le Vu / Bertin contra Mathieu i Sylvie Blu.

• AS Padel Aficionats (Casa Padel) va organitzar un P100 masculí guanyat per Gonzalez Rocher / Lacour contra Couturier / Poligné.

• 4Padel Rouen va organitzar un P100 masculí guanyat a la final per la parella Launay / Fabresse contra la parella Launay / Laureau. La parella amiense Dengreville / Binet va completar el podi contra la parella Sánchez / Marcotte.

• El Tc Norges les Bois oferia un P100 masculí i mixt. La parella Schmitt / Cloarec va guanyar el primer torneig mixt i, per als dobles masculins, la parella Le Gal / Guyot va guanyar per davant de Huertas / Labonde a la final.

No dubteu en fer-nos saber tots els esdeveniments padel, tornejos o altres. Estarem encantats de parlar-ne. Mentrestant, agafeu les raquetes de neu i deixeu que el padel ser festa.