De tornada en un cap de setmana de padel s'expandeix a dilluns, un dilluns de Pentecosta que ha permès a alguns clubs celebrar alguns torneigs més. De padel internacional a Buenos Aires però també a les etapes departamentals i regionals. Bones coses per dir que els clubs estan encantats de dir-nos-ho.

WPT

• Victòria d'Ale Galan i Juani Mieres per davant de Bela i Lima al Buenos Aires Masters després d'una lesió al rei Bela.

Mieres / Galan, una coronació per abandonament

Open de France

• A Montauban es va jugar l'Open francès de padel guanyat per Lambregts / Salines.

Lambregts / Salines guanya l’Open de França a Montauban

Campionat de França

• Al 93 és la parella Binisti / Houard la que guanya l’etapa departamental i es classifica per a les regionals.

Binisti / Houard: campió del 93

• El comitè d'Aude va proposar un P250 per a dones i homes. 23 equips hauran jugat un dia sencer a 2 llocs. Al final per a les dames, la parella Laurence Chedreau i Fanny Bonnafous van guanyar davant Marion i Hélène le Méner. Pel que fa als homes, Baptiste Sendra i Florian Guiral es situen per davant d’André Gaubert i François San Miguel.
  • La fase departamental de l'Alta Garona va tenir lloc a Padel Tolosa. Els classificats per a l’etapa regional són: Gaston Bigata / Lautier, Watteau / Tecles i Bernard / Lavios.

P1000

• Club de camp Padel Aix en Provence va organitzar un P1000 per a dones. Aquesta molt bonica dona P1000 va acabar amb la victòria de la parella composta per Marianne Vandaele i Charlotte Soubrié contra Carol Ann Lovera i Audrey Casanova en tres sets. Géraldine Sorel i Élodie Invernon van guanyar el partit del 3r lloc contra Marie Maligo i Aurore de Kermadec.

P500

• El club Pecq va organitzar un P500 homes i un P100 dones. Victòria de Mitjana / Thévenot i Annaig i Florència.

Le Padel El Club du Pecq ofereix els seus resultats

• Padel L’Arena Rouen va organitzar un P500 femení aquest dilluns 10 de juny.
Victòria de la parella INVERNON - LEMEE sobre la parella DE KERMADEC - RYCKAERT al final d'una magnífica final: 6/3 - 6/7 - 6/1
Primer torneig femení a Padel Arena, un èxit gràcies als participants que van demostrar un alt nivell de joc i un gran ambient durant tot el torneig, que en convidarà altres others
Gràcies a Toyota Toys Motors pel seu suport.

P250

• Tennis Pommeraie va oferir un P250 homes. Els guanyadors Simon Malonowski i Vincent Sapène del club Rennes Garden contra François Proust i Fabrice Dumaine del Padel Arena Rouen a la puntuació de 6/3 1/6 10/5. El tercer lloc correspon a Pablo Apiou i Victor Hovine, també del jardí de Rennes.

• Lesigny USC va rebre 11 equips pels seus homes P250 que van presentar la mateixa final que en el torneig anterior: Michel / Marchal contra Gimenez / Meddah. Aquests últims guanyen 6/3 6/3. Pròxima reunió del 21 al 23 de juny.
  • Padel Foot Strasbourg va organitzar el seu primer P250 després de la seva presa de control al gener. 16 equips, 4 llavors, incloent el número 1 Albano Olivetti i Christophe Henry.
3 grups de 4 equips, on només es van classificar els guanyadors. A la taula final, els classificats van trobar les llavors.
El millor partit: espectacular semifinal entre Albano Olivetti / Christophe Henry i una parella resident a Mallorca (dos germans bessons italo-argentins Kevin i Javier Avila) que van venir especialment per a aquest torneig.
Alba i Chris, trencats dos cops, tornen cada cop i guanyen el partit 2-6 4-3 6-6.
La segona part, Jordan Balles i Antoine Féret guanyen fàcilment en dos sets contra Kohlmann i Baptiste Obert.
La final s’oposarà a Alba / Chris i Balles / Féret. Victòria del primer 6-4 6-1.
  •  Chassieu Tennis va oferir un P250 per a homes i un P100 per a dones. 13 equips masculins i 6 equips femenins van competir en 2 camps. Després d’un inici de torneig capritxós pel que fa a la meteorologia, dissabte va ser radiant per a un gran dia esportiu.

Tingueu en compte l’excel·lent ambient durant tot el torneig, des del primer fins a l’últim partit amb una èpica final masculina que va acabar a la nit. En el primer torneig femení i la primera victòria de Virginie Vandermeersch.

Les parelles femenines Giraudet / Vandermeersch i Faure / Nigron provenien de Clermont Ferrand, així com la parella masculina Solvignon / Michalet, desafortunadament eliminades als quarts de final.

Un paquet de benvinguda per a cada equip participant (una bossa de sabates Babolat i una beguda Fuzetea).

Bosses Babolat per als guanyadors homes i dones.

Una barbacoa al migdia reunia els assistents i durant tot el dia hi havia un bar més fresc per als jugadors a la vora de les pistes.
Els guanyadors masculins són Jean-Marc Lagloire / Alexandre Robin guanyant a Michael Gonguet / Justin Marlot a la final.
Entre les dones, victòria de Marie Giraudet / Virginie Vandermeersch contra Delphine Gonguet / Christine Maulet.
  • Mirabel aux baronnies va organitzar els seus primers homes P250. 18 equips compromesos amb grans equips. Bones nits i grans festes tota la setmana.
    Victòria a la final del diumenge per a la parella Guy Gauthier / Laurent Court Fortune contra Alexandre Romieu / Johan Fourneyron després d’un joc ferotge. Resultat 4/6 6/4 6/4.

No dubteu en fer-nos saber tots els esdeveniments padel, tornejos o altres. Estarem encantats de parlar-ne. Mentrestant, agafeu les raquetes de neu i deixeu que el padel ser festa.