El passat diumenge va començar el torneig WPT a Logronyo on van participar diversos francesos. Malauradament, pocs d’ells han passat una volta. L’esperança roman als francesos, encara avui en disputa. Al costat hexagonal, també hi havia padel, i els vostres resultats ens importen.

P500

• Padel Horizon va rebre un P500 masculí guanyat per Le Panse / Mannarino contra Val / Devos

Le Panse / Mannarino titulat a Padel Horitzó

P250

• Tc de la Vière va acollir un P250 masculí guanyat per Lagloire / Sendra contra Lautier / Demont. Es van reunir un total de 22 equips.
  • Annecy Tennis va donar la benvinguda als seus primers homes P250. Al llarg de la setmana, una quinzena d’equips van lluitar per aconseguir dissabte la taula final. Cal destacar la presència d’ex tenistes professionals. El club Marignier va estar representat per 3 equips a quarts de final; un club dinàmic, a seguir. La parella Challut / Botti va guanyar aquest P250 per davant de Degregorio / Montcharmon. Annecy Tennis oferirà un P500 del 19 al 21 d’abril.
  • 4Padel Rouen va organitzar un P250 masculí guanyat per Paumard / Ferion contra Dumaine / Folliot. Tingueu en compte el bonic partit pel tercer lloc guanyat en 3 desempats per Laureau / Deflers.

• El Squash Club de l´Adour va acollir una etapa de Head Padel Open. Un P250 masculí on eren presents 12 equips de la regió però també de Pau o Bordeus. Dales/Jouandou, els primers sembrats guanyen contra Pozzobon/Foure. El tercer lloc va per a Dumartin/Oxandaboure. Entre les dames, es va organitzar un P100 en dues piscines. Els guanyadors del grup van competir i el segon grup va jugar la final petita. Els guanyadors són Nicolas/Ludwig, els finalistes Palard/Cazajous i el tercer lloc per a Bladou/Iturrino.

P100

• L'Agnetz Association Sportive va oferir un P100 homes. Gran ambient sota un sol brillant. Botti / Devaux guanya per davant de Melain / Prud´homme.
  • Angers Padel va organitzar un P100 masculí i mixt, etapa de l’HPO 2019. 22 equips en total i una victòria mixta de Maudet / Vandel, i en els homes de Briquet / Veillon.
  • Béziers Padel El club oferia a les seves 6 places un P100 homes a la nit. Dumas / Lopez guanya per davant de Tron / Senpere. Freeman / Millo va acabar tercer.

No dubteu en fer-nos saber tots els esdeveniments padel, tornejos o altres. Estarem encantats de parlar-ne. Mentrestant, agafeu les raquetes de neu i deixeu que el padel ser festa.