APT Padel Avui finalitza la futura gira 1000 de Kungsbacka, Suècia. A la final, dues parelles argentines s’enfrontaran, Yain Melgratti (14) i Luciano Soliverez (14) en contra Maximiliano Arce (7) i Franco Dal Bianco (7). Podeu veure el partit final completament a Youtube.

La final enfronta dues parelles que volen portar la glòria a les maletes per afrontar la resta de la temporada de la millor manera possible. Arce i Dal Bianco tornen d'una bona actuació al Mestre de Portugal on van arribar a la final i van perdre contra un dels millors duos del circuit: Stefano Flors (BRA) i juliol Julianoti (BRA), 6-4 / 6-2.

Tot i que no es tracta d’un torneig de la mateixa magnitud que un Mestre, l’oportunitat de Franco i Maxi d’augmentar el primer torneig de la temporada fa que aquest joc sigui especial per a ells.

Yain Melgratti a la semifinal de Kungsbacka

Luciano Soliverez i Yain Melgratti acosteu-vos a aquesta final en la seva millor forma. Al llarg de la competició, es van anar fent més forts, aconseguint punts increïbles i eliminant la parella més ben classificada de la competició, més que mereixedora d’un lloc a la final.

Punts i un bon premi per recuperar!

El partit d'avui serà per a Yain i Luciano la segona final de la temporada, amb bons records de la seva primera final de la temporada on van guanyar el torneig. Ajpp Copa Montecarlo Esports Internacionals al Club Punto de oro a Argentina.

La final promet un gran espectacle entre dues parelles que ho intentaran tot per obtenir el títol i sumar el màxim de punts possible per al rànquing APT. Recordeu que hi ha en joc 2 euros per a la parella guanyadora i 100 punts al rànquing.