Torna aquesta final guanyada per Marta Talavan i Veronica Virseda durant el torneig Open del Campionat d'Europa de Barcelona Padel 2019. Una final contra la parella francesa Alix Collombon i Jessica Ginier va guanyar el 6/4/6. Al micròfon de Padel Magazine, els espanyols ens donen les seves impressions després del partit.

Va ser un joc amb alts i baixos. N'hem parlat amb la Marta, portàvem 3-0 i 5-2, van tornar a 5 partits a 4, trencant-nos d'una manera que no esperàvem mai.

El segon set va anar una mica pel mateix camí. Alts i baixos on vam poder fer una pausa, els francesos van aprofitar-se abans de poder reaccionar i van posar punt final a aquesta final.

Cal felicitar la part de Jessica i Alix i, per la nostra banda, ens hem unit el que és més important.

Parlar d’un equip és un tema a curt termini. Per al futur, cadascun tenim els seus propis projectes. Tot i que aquest torneig ens ha anat molt bé, no podem dir més coses sobre el nostre futur.

Per a Marta Talavan, aquesta final és bona perquè arriba a casa amb el títol de campiona d’Europa. Es mereix aquest títol perquè va ser una final difícil de gestionar nerviosa.