Durant el Master Final de World Padel Tour, entrevistem a Maxi Sánchez a l'estand de Kuikma. L'antic número 1 mundial ens parla de la seva flamant pala: MS Pro.

“Un palau excepcional!”

“És un somni: aquesta pala té totes les característiques que jo volia que tingués. Hi ha hagut molta feina durant els últims mesos, però estic molt content, i crec que tot l'equip de Kuikma ho està. Hem creat un palau realment excepcional, un dels millors, o fins i tot el millor que he tingut. M'agrada molt, m'encanta el seu disseny!"

"S'adaptarà a qualsevol aficionat"

“El que la fa diferent de la que he tingut aquest any és el fet que he pogut participar en el seu disseny. Vaig intentar enviar als enginyers de la marca tot el que necessitava per al meu joc, és diferent de l'anterior perquè combina totes aquestes característiques.

L'equilibri és una mica més al cap, així que millora els meus cops. L'amortidor evita que el meu avantbraç vibri sobre la marxa i em fa sentir més còmode. El doble tubular el fa més rígid i potent. Fa tres mesos que estic jugant amb el prototip i crec que s'adaptarà a qualsevol entusiasta que vulgui tenir un joc complet, tant si juga a l'esquerra com a la dreta!

“Juco amb una pala idèntica a la que es ven comercialment”

“És una cosa que em fa molt feliç perquè crec que hi ha molta gent que vol que la raqueta faci servir el jugador. Kuikma ho ha fet possible creant un pala que pot ser utilitzat tant per un professional com per un aficionat!

Per trobar el vídeo sencer (en castellà), passa just a continuació:

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !

etiquetes