Maxime Joris Actualment és un dels millors jugadors francesos. El resident de Bordeus adoptiu és 12è a la classificació després d'una temporada 2023 ben feta.

Maxime Joris el 2023 és (entre d'altres): un 3r lloc al P2000, un 5è lloc al Campionat de França, un títol i una final al P1500, un títol de campió francès N2 amb el Big Padel i una final de FIP Rise.

Un gran historial per a aquest jugador de només 23 anys ! Tot i que la temporada 2024 tot just comença, Maxime ens ha parlat dels seus objectius per a l'any.

El seu retorn de la lesió

Avui les coses estan millor. Vaig tenir una mica de por a començar de nou perquè Encara tenia una mica de dolor, sobretot perquè vaig tornar a la competició de seguida amb un torneig a Lituània.

vaig sentir falta de ritme al principi però a part no tinc més dolor: estic preparat de nou per a l'inici de temporada.

Campionat de França Maxime Joris 2023

El programa 2024

Aquest any em centraré principalment al circuit internacional i alguns P1000 per poder deixar uns diners a un costat.

Després, com he dit, em dirigiré al mercat internacional i ho intentaré fer una mica de P2000 si no hi ha FIP significatius en la mateixa data.

Un soci en ment?

No estic segur del meu company d'equip. Allà, vaig a Dubai amb Thomas Vanbauce. També sé que faré el Campionat de França amb Philemon Raichman. Així que, al final, aquesta temporada alternaré socis... almenys, de moment no.

Realment no es vol no tenir un company permanent. M'agradaria tenir un projecte amb un company, però Avui és molt complicat establir-se amb algú. Al final, no em preocupa molt, m'havien avisat els meus entrenadors. Visc dia a dia i ho accepto molt bé.

Trobar-se amb un jugador estranger també seria un gran projecte.. Encara no he tingut l'oportunitat perquè No visc 100% a Espanya, tot i que intento anar-hi sovint. Encara no tinc aquest estil de vida, i també hi ha bloqueig lingüístic... He de reconèixer que és una mica un entrebanc. A més, només vaig començar tornejos internacionals a finals de l'any passat, i em vaig concentrar sobretot a França i no gaire lluny.

La seva relació amb Philémon Raichman

Tots dos vam començar els tornejos junts l'any passat. Per al nostre primer torneig, ho vam fer una petita final de P2000, i després tenim va guanyar un P1500.

Després d'això, tots dos vam anar a Xile i vam fer un Final FIP Rise. La els resultats van ser realment engrescadors a finals de l'any passat, però malauradament no vam tenir un bon rendiment a P2000 a principis d'any.

En aquest moment, ens vam dir que ens anàvem a donar una mica de temps, a veure amb qui podíem jugar, però si tinguéssim l'oportunitat de tornar a evolucionar junts, ho faríem. Això és el que vam fer a Lituània, però com que em faltava ritme, va ser complicat.

Amb Phil ens vam portar molt bé de seguida, així que per què no seguir fent uns quants tornejos junts?

Maxime Joris Philémon Raichman

Objectiu de l'equip francès

Ho estimo Vaig assolir el meu màxim rànquing a França. A més, tinc ambicions i ganes de competir contra els millors jugadors del món.

Tinc aquest desig de triomfar padel, per representar el meu país als Campionats del Món o Europeus. Així que els meus plans són més grans que quedar-me a França.

Avui sé que potencialment puc estar a la llista, però, al mateix temps, potser no estic en els jugadors a prendre aquest any, sobretot perquè No estic gaire ben classificat internacionalment. Hi ha francesos que estan molt millor classificats que jo.

En canvi, no importa, em quedo l'objectiu, i si passa, passa. Una cosa és certa: Donaré el 100% per intentar aconseguir-ho.

Bordeus P2 a la vista?

És un gol. D'una banda, dependrà de mi perquè hauré de jugar relativament bé. D'altra banda, amb el meu rànquing, No podré entrar directament al torneig.

Espero poder beneficiar-me d'a Comodí. Òbviament, dependrà principalment del nivell de joc que produiré d'ara i aleshores.

Les ganes d'anar a Espanya

Vull anar a descobrir el món a Espanya. Això no vol dir que abandonaré l'Acadèmia de Bordeus, ni molt menys. Jean-Thomas Peyrou Aquest any m'ha aportat molt i l'any passat, li agraeixo molt.

Però també ho séhi ha viatges d'anada i tornada a Espanya malgrat tot, per poder progressar.

L'aspecte financer i patrocinadors

Sincerament, el 2023 vaig lluitar bastant. Evidentment, vaig quedar més endarrerit en el rànquing francès i internacional, que atrau una mica menys de patrocinadors.

Avui, per ser totalment transparents, encara no és això. No em puc dir que visc dels meus patrocinadors o que sóc econòmicament generós en els tornejos i durant el meu any. Malgrat això, Em puc permetre, per exemple anar a Dubai. També hi ha altres tornejos FIP per als quals estic preparant. Malgrat això, No estic 100% segur d'acabar el meu any amb els diners que vaig recaptar.

Malgrat tot, aquest any encara tinc uns quants patrocinadors seguint-me i mai els podré agrair prou!

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.

etiquetes