Leygue / Insa, cap de sèrie 1, classificació per a la segona edició de Mendoza Premier Padel P1, va aconseguir guanyar aquesta final prèvia contra Vives / Manuciov en 2 sets: 6/3/7/6.

Leygue Insa Sotillo Vives Maniucov 2

La cap de sèrie número 1 ha confirmat la seva condició aquest diumenge a la nit. Thomas Leygue i Ferran Insa Sotillo es van classificar per al quadre principal de Mendoza Premier Padel P1. La parella franco-espanyola es va imposar a Man Vives i Nicolai Maniucov. A la primera volta, en la seva única oportunitat de descans, Thomas i Ferran van marcar la diferència i es van avançar: 6/3.

Un cop més en el segon set, Vives i Maniucov van cedir el seu joc de servei, però aquesta vegada van aconseguir tornar a la paritat i van empènyer el cap de sèrie número 1 al tie-break. Thomas Leygue i Ferran Insa Sotillo van mostrar solidesa i van acabar guanyant 6/3 7/6 (7/3 al tie-break).

La victòria significa un bitllet per al quadre principal del torneig del circuit Premer Padel, unint-se així a la parella Blanqué / Guichard, qualificat una mica abans també per a la prova professional.

Bones notícies per al padel Francesos, ja que tindrem un total de 5 francesos en aquest quadre principal amb Benjamin Tison / Victor Mena, parella 23ᵉ en aquesta P1 i Jérémy Scatena / Toni Bueno, parella 28ᵉ.