Com a part del 6è torneig de la temporada, la final del Bueno Aires WPT ha tingut lloc aquest diumenge al vespre. S'oposava a Galan / Mieres a Belasteguin / Lima.

Sobre el paper, Bela i Lima eren els favorits.

En haver evitat els dos equips principals de la taula, Bela i Lima van tenir l'oportunitat única de guanyar el seu primer torneig de la temporada. Una oportunitat encara més bonica per a Bela que jugava a casa.

Davant d’ells, Mieres i Galan acabaven de crear una sorpresa en vèncer a Sanyo i Max Sánchez per la meitat.

Malauradament no es va produir el xoc esperat, culpa de la mala sort i una lesió de Fernando Belasteguin amb un mal suport.

Resultat final 5/5 abandonament mentre que Belasteguin / Lima va aconseguir 2 punts a set de 5/4.

Jonathan uzan

Especialista en World Padel Tour, Jonathan gestiona la pàgina de Facebook de WPT PADEL.
La seva missió: fer vibrar amb les novetats dels extraterrestres del circuit professional!