I mentre Sanyo supera a Bela, els nostres dos francesos entrenen amb entrenador colo (fotos) al flamant club CPI de Sitges que compta amb 9 pistes cobertes. Van aprofitar per fer el torneig català a Vic i, per segona vegada, de dos torneigs, Rob i Scat es van classificar per a la 1a categoria de torneigs que representen la part superior dels torneigs espanyols.

Després d’una nit curta, van desafiar el tercer català de David Luque i es van apropar molt a la gesta guanyant el primer set. Malauradament i malgrat algunes ocasions van perdre en 3 sets.

Els nostres campions de França toquen el timbre dels principals torneigs de padel. Realment no estan molt lluny d’arribar a la 1a categoria per la porta d’entrada.