Benjamin Tison va començar la seva carrera a Barcelona padel fa gairebé 3 anys, després de deixar el tennis professional. Benjamin és el número 1 de França amb Adrien Maigret (que forma part de #TeamNOX des del novembre).

Durant aquests tres anys al padel professional, ja ha aconseguit 17 victòries al torneig de la categoria P1000 (la màxima categoria de França). El 2018 va ser 4t amb l’equip francès al Campionat Mundial de Paraguai, guanyador de la Copa d’Europa de Padel amb l’equip Casa Padel i guanyador amb França de la Societat de les Nacions als Països Baixos. A més, actualment és el segon de França.

El jugador francès ja es prepara per a la nova temporada amb el seu company Adrien. Tots dos han començat l’any molt bé ja que des d’aquest cap de setmana han guanyat el primer P1000 de la temporada.

Amb aquesta nova incorporació, NOX confirma el seu compromís amb el padel Francès, un mercat que cada dia té més seguidors. Us desitgem tots els triomfs de la seva nova etapa dins de la nostra família.