Aquest dissabte a la tarda s'ha celebrat la segona semifinal femenina entre Gemma Triay / Marta Ortega i Delfina Brea / Beatriz Gonzalez. Els campions de la Major d'Itàlia pretenien tornar una vegada més a la final per signar un segon èxit consecutiu. Malauradament per a ells, avui s'han trobat amb “superpibas” molt en forma que no els han deixat cap possibilitat.

Les “superpibas” en acció

Aquest inici de partit va semblar equilibrat, com a mínim, durant els primers partits. Les dues parelles anaven cop per cop i no pretenien deixar anar aquest 20×10 madrileny. Però, tècnicament impecables, Delfi i Bea van fer tot el possible per posar-se al capdavant i consolidar el seu lideratge en el partit (4/2). Sòlids tant en defensa com a la xarxa, el duo hispano-argentí ha sabut imposar el seu joc, deixant poques possibilitats als seus rivals i minant el servei de Martita Ortega (5/2). En només 38 minuts, l'argentí i el malagueny van guanyar el primer set 6/2.

Bea Gonzalez i Delfi Brea guanyen el punt tancat

Imparable i oportunista

Afectades mentalment, la Marta i la Gemma no van poder reincorporar-se al partit a l'inici de la segona volta. Efectivament, la parella Brea/González ha aprofitat l'ocasió per crear un descans des de l'inici, i amb tota confiança, les jugadores de Gaby Reca, com a virtuoses, han desplegat el seu marcador, fent dubtar així els seus rivals (3/1). Recuperats dels cops que van rebre, l'exnúmero 1 i la seva parella van poder treure el cap de l'aigua, però no va ser suficient per impressionar els seus botxins del dia que, igual d'incisius, cada cop van posar més peu a la final (5/2). Imparables, els dos jugadors van oferir al públic que va venir massivament una autèntica masterclass padel i s'uniran a la seva primera final al circuit Premier Padel, Ariana Sanchez i Paula Josemaria.

Ara toca la segona semifinal masculina, que enfrontarà Arturo Coello/Agustín Tapia a la parella sorpresa Maxi Sánchez/Lucho Capra.