Com cada any a partir d'ara, el primer torneig de padel-butaca de la temporada va tenir lloc a Billy-Berclau.

La segona edició d'aquest esdeveniment va ser tot un èxit: una càlida acollida, pistes fantàstiques i un club cobert molt agradable. L'àrbitre, Romain, va donar la benvinguda a deu equips, dividits en dos grups de cinc.

La competició va començar el dilluns 19 de febrer a les 9 h, en 30 pistes. Hem pogut notar la progressió de tots i l'arribada de molt bons jugadors al circuit, destacant el jove Maxime Cabanne del País Basc i Thomas Giardino de Hyères al Var. Benvinguts a la Padel butaca !

La primera jornada va concloure amb quatre partits jugats per tots els jugadors.

Els quatre primers equips es van enfrontar a la final a quatre dimarts al matí.

La primera semifinal va enfrontar Robin i Laurent a Sébastien i Tony. Robin i Laurent van sortir victoriosos amb un marcador de 6/2 6/4.

La segona semifinal va enfrontar Dorian i Nicolas a Laurent i Olivier. Dorian i Nicolas van guanyar amb una puntuació de 6/1 6/0.

També cal esmentar tots els partits de classificació que es van fer durant la jornada de dimarts.

La final va tenir lloc a les 14 hores, enfrontant Robin/Laurent amb Dorian/Nicolas. Robin i Laurent van guanyar el seu primer torneig de la temporada amb una puntuació de 30/6 1/6. Hem estat testimonis d'uns partits molt bons, de molt alt nivell, a la semifinal i la final.

Tingueu en compte que aquesta era la primera vegada que Robin i Laurent jugaven junts. Òbviament hi haurà una seqüela, perquè tenen previst tocar junts durant el P250 de Tarbes a l'octubre del 2024.