Final d'aquest primer dia per al P1000 WeOui Bourg-Lès-Valence amb els resultats dels quarts de final, inclòs un que vas poder seguir Padel MagTV.

Els primers classificats van mantenir el seu lloc durant els seus respectius quarts de final, amb victòries més o menys fàcils per a les quatre millors parelles del rànquing.

Resultats de la jornada:

• En primer lloc, Nathan Courrin et Thomas Seux (TS4) va guanyar en dos sets en contra Pierre Valsot et Rafael Pugliesi (TS5). Un partit en total control per a la parella Seux/Courrin, 7 / 6 6 / 3.
  • Victòria fàcil per Julien Seurin et Adrian Dandois enfront dels joves Jeremy Robert et Anton Farah. Seurin/Dandois van fer breument la sorpresa del torneig: 6/2/6/1.
  • També va per Francois Authier et Justin lopes (TS3) que va guanyar en contra Rafael Rubio et Alexandre Dizy (TS7). Dos sets perfectament manejats per la tercera sembra: 6/3/6/2.
  • Partit més complicat per Benjamin Grue et Damien Bayard (TS1) contra qui haurà lluitat Julien Pes et Lluís Jover (TS8). Els favorits del torneig van necessitar tres sets per treure la parella Pes/Jover: 5/7 6/2 6/3.

Continuació del concurs, demà, a partir de les 10 del vespre.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.