Els millors jugadors francesos van fer el viatge a l'illa de la Reunió a ce 1er P1000, peus a la sorra. Aquest torneig va ser molt apreciat pels jugadors que van fer el viatge i per tots els espectadors, amb un espectacle molt bonic.

Després de tres dies de torneig, per fi ha estat una final esperada que hem trobat aquest diumenge. Morgan manarino et Quentin Auyso (TS1) van trobar els seus dofins Baptiste Moura et Jeremy Garcia.

Els espectadors van poder gaudir d'un partit molt gran, en condicions paradisíaques, amb un partit que va durar més d'un dues hores !

Tot i perdre la primera volta, Quentin Ayuso i Morgan Mannarino van aconseguir guanyar en aquesta final. Victòria en 3 sets, 6/7 6/3 6/4. Per a la parella Ayuso/Mannarino, és fins i tot la tercera trobada guanyada en 3 sets... a continuació 4 partits jugats !

assenyala Morgan Mannarino el plaer que tenia per jugar aquest torneig: "l'ambient era genial, hi havia entre 200 i 300 persones que ens van venir a veure... sempre som molt ben rebuts!"

La propera data límit ara a Reunió, "Correr Padel Gira 2024"a La Reunió Padel Club (RPC), amb el seu premis diners registre de 6.000€..

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.