Avui en dia a partir de les 9 del vespre, el llançament es dóna al costat de la 4Padel Creteil per a l'inici de la competició, amb el segon P1500 femení de la temporada. En total, 24 equips va fer el viatge a Val-de-Marne per intentar guanyar el títol.

El club ha posat a disposició 4 pistes per al torneig. Aquest matí es jugaran vuit partits a les pistes de 4Padel, amb vuit equips ja classificats per a la segona volta del torneig.

De moment, podeu seguir l'evolució del concurs a la publicació fixada a les xarxes socials. I aquest vespre, pels quarts de final, que haurien de començar cap a les 16 de la tarda., podràs seguir dos torns, en viu i al completEn Padel MagTV :

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.