Per a aquells que haurien volgut seguir el P1500 4Padel Créteil per PadelAvinguda abans, ja estàs al servei: la vuitena final es pot seguir en directe i íntegrament Padel MagTV.

Podreu seguir l'entrada en funcionament del número cap de sèrie del torneig, Nada Majdoubi et Laurine Bergaud. Es trobaran Cassandra Senjean et Manon Marcarie, que va guanyar primer contra Émmelien Lambregts i Alicia Keppenne.

Al final d'aquesta reunió, quedeu-vos al lloc perquè trobarem Lorie Pelan et Kimy Barla, en contraposició a Laura Buteau et Deborah Alquier (TS6).

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.