El cartell de la final de P1500 4PADEL Creteil és sabut. Louise Bahurel et Elodie Invernon es reunirà Lucile Pothier et Camille Sireix pel títol. Els dos equips, que tenen el mateix pes a la classificació (19), asseguren, doncs, arribar a la final.

Per la seva banda, Louise Bahurel i Élodie Invernon continuen la seva caminada de salut en aquest P1500 4PADEL Créteil i aquests són Alexise Duchêne et Charlyne Tonda qui va pagar el preu. Bahurel/Invernon van guanyar a la seva semifinal, guanyant 6 / 1 6 / 2, per unir-se a la final del torneig.

El partit va ser una mica més ajustat a l'altra semifinal, on Lucile Pothier i Camille Sireix els va costar desfer-se. Marie maligo et Melanie Ros. El primer set va ser molt competitiu, sense descansos, tot i les nombroses oportunitats. Camille i Lucile, però, van tenir dos punts de set al servei de Marie Maligo. Finalment, caldrà esperar fins al final del tie-break per guanyar el set.

A la segona volta hi ha moltes més oportunitats per a la parella Sireix/Pothier. 6 punts de trencament per només 1 convertit. Aquest descans serà suficient ja que Lucile i Camille van aconseguir aguantar-lo durant tot el segon acte. Victòria finalment per a Camille i Lucile: 7/6/6/4.

P1500 estadístiques de semifinals

La final d'aquest P1500 dames serà la següent, a partir de les 14:15 h, sempre al complet i en viu, en marxa Padel MagTV :

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.