Sens dubte, són les reines d'aquest final de temporada: Jessica Ginier-Barbier i Lucile Pothier guanyat durant el P1500 PadelPla de Saint-Etienne. Dues setmanes després el seu títol al P1500 All In Villefranche, la parella Ginier/Pothier reedita enfrontant-se Tiffany Phaysouphanh i Fiona Ligi (TS3).

Així conclou aquesta setmana 100% femenina a Saint-Etienne. Després de donar la benvinguda a Marianne Vandaele i la seva iniciativa per desenvolupar el padel femení, aquest cap de setmana ha tingut lloc l'última P1500 Ladies de l'any. Aquest va ser el primer gran esdeveniment del club des de la seva expansió. 8 pistes. I en aquest torneig, la jerarquia era totalment respectada ja que va ser el cap de sèrie número 1 qui va guanyar.

En la seva final contra Phaysouphanh/Ligi, els vicecampions de França només hauran hagut de desplegar-se per desfer-se fàcilment del cap de sèrie número 3. En només dos sets, van guanyar la coronació al departament del Loira. Resultat final, 6/3 7/5.

PREMIS PADELTIRO ST ETIENNE P1500

El proper termini ara, P2000 FFT Padel Tour 4Padel Estrasburg que tindrà lloc a partir de Del 17 al 19 de novembre prochain.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.