Aquest cap de setmana va tenir lloc el 2n Open PadelCurt: P500 de Padel Infinit a les 4Padel de Bordeus. Un torneig guanyat de nou per Benjamin Grué i Julien Castaing!

I una victòria més a P500 per a Grué i Castaing! Els dos de Bordeus van guanyar el torneig organitzat aquest cap de setmana per Padel Infinit al club més buscat a França si creiem les últimes tendències a Google: el 4PADEL de Bordeus !

Arribats a la final sense perdre cap set, els favorits van ser empesos per la parella Matthieu Armagnac / Maxime Vian per fi!

Matthieu Armagnac, que els havia guanyat a la final d’un P500 (a l’octubre del 2019 amb Ludovic Cancel), encara els va causar misèria. Però aquesta vegada, el millor parell de Bordeus ha estat capaç d’estrènyer el partit en el moment adequat guanyar a la final 6/2 6/7 11/9. Els campions de la Nouvelle-Aquitaine 2019 ho són la seva setena victòria al P500 junts (per 8 participacions)!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !