El segon dia de competició durant el Torneig internacional padel-butaca a Casa Padel, els partits del sorteig final (primera volta, quarts de final, semifinals) han tingut lloc avui, oferint oposicions molt maques i una gran sorpresa. Els quatre equips favorits es van classificar amb autoritat per a les semifinals.

La segona semifinal es va enfrontar a dues parelles espanyoles, i van ser Rampérez/Trivino els que van guanyar sorprenentment 11/9 en el super tie-break davant Agea/Camronero.

A l'altra semifinal, la parella hispà Garmilla/De Anta va guanyar 6/1, 6/4 contra Navarro/Ammerlaan.

Demà divendres seran els partits de classificació, però el plat fort de la jornada serà la final del torneig, prevista a les 11 h.