Derrotat a la fase de grups a la primera prova, que havia vist el Miami Padel El club marxa amb la victòria final, els jugadors de Los Angeles Beat van sorprendre a tothom a Florida durant la segona etapa del pro Padel Lliga.

Liderats per un Tolito Aguirre i un Javi Leal en gran forma, els jugadors de la Ciutat dels Àngels van dominar a les Cabres Flowrida 2 punts a 1 a la final.

El partit pel tercer lloc el va guanyar l'Arkansas Matrix (2-1) contra els Toronto Polar Bears. Nou quart lloc per als representants del Canadà, que van perdre per poc davant LA a la semifinal (7/6 Castello/Aguirre davant Iglesias/Barahona en el decisiu mixt), però que sempre es poden consolar dient que van ser l'únic equip. per arribar a la final a quatre en ambdues proves!

Ens veiem a l'agost (del 12 al 17) a Los Angeles per a la tercera etapa de la competició!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !