Tot i així, ja ben establertes durant la Copa Hexagon, Tamara Icardo i Alejandra Salazar es van veure obligades a jugar tres sets per al seu debut a Riyadh. Una situació que certament no s'esperaven.

Després de guanyar la primera volta amb força facilitat davant Martínez (45) / Ruiz Soto (44), el quart cap de sèrie de la Premier Padel Riyadh P1 va passar completament durant el segon acte. Un set guanyat 6/2 pels forasters que van començar a creure en aquest primer gran torneig de la temporada.

Però, per desgràcia per a ells, els espanyols van poder recuperar-se ràpidament i pujar de velocitat. Icardo i Salazar van guanyar 6/3 2/6 6/1 en gairebé dues hores i es van classificar per a la resta de proves. En la propera ronda es trobaran amb els guanyadors del partit enfrontant actualment Caldera / Nogueira a Barrera / Caparros.