Primera gran sensació Riad P1, amb l'eliminació de Valentino Libaak et Leo Augsburg, a la primera ronda de previa. Els argentins van ser eliminats per la nova parella Mario Huete et Aitor Garcia !

Tino Libaak i Leo Augsburger van ser sens dubte els jugadors més afectats pel nou sistema de classificació FIP. Mentre estaven a la Top 25 del món després de la temporada 2023, van ser impulsats al 115 i 118è lloc de la nova classificació. En conseqüència, els joves aspirants a padel Els argentins es van veure obligats a jugar les classificacions d'aquest primer torneig de l'any... sense ser sembrat !

Davant-los, es va formar una parella nova de Mario Huete i Aitor Garcia. Empat desfavorable per als dos espanyols, llavor 6. N'hi ha prou amb dir que a cap equip li hauria agradat jugar contra la parella Libaak/Augsburger a la primera ronda de classificació!

A més, en aquesta reunió, el primer set el guanyen els argentins, 6/3. Tanmateix, el partit és equilibrat. Mario Huete i Aitor Garcia, fins i tot, s'han emportat el segon set i han empès els seus rivals a les cordes.

Al final, va ser la parella Huete/Garcia la que va guanyar al final. Victòria 3/6 7/5 6/4 i una plaça a la segona volta prèvia per al cap de sèrie 6. Mario i Aitor s'enfrontaran, per al seu segon partit, Clement Geens et Marc Cassetta !

Per a Tino Libaak i Leo Augsburger, sospitem que és així de gran decepció. Mentre pensàvem tornar al cim, després d'un final positiu de temporada el 2023, no podem dir que la parella argentina comenci bé aquesta nova temporada. Malgrat tot, aquest és el primer torneig i els automatismes necessiten temps per tornar. Sens dubte, això aquesta derrota li servirà a Tino i a Leo per tornar més en forma que mai.

Això és bo perquè els veurem la setmana vinent... a Qatar... a prèvia.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.