Nou format per als resultats dels diferents torneigs. Rebutjat per categories, serà més fàcil trobar la informació dels torneigs realitzats. A continuació es mostren els resultats dels diversos P250 jugats aquest cap de setmana del 20 i 21 de juliol.

• Angers Padel va proposar un P250 masculí on es reunissin 12 equips. Amb un clima perfecte, els jugadors van respondre amb el seu bon humor. Gràcies a les cares noves, als jugadors externs presents en aquest torneig. Els guanyadors són Pierre Pascaretti i Olivier Meunier, que van guanyar la final contra Nicolas Biessy i Jérémy Richard amb una puntuació de 6/3 6/2.

Següent P250 el 31/08 i el 01/09.

• Padel Arena (Isneauville) va acollir un P250 masculí que va reunir 12 equips. La parella Rambaud / Fave marxa amb el títol no sense haver lluitat contra la parella en ascens del club, Deflers / Laureau, l'6 / 1/7/6.

• Bell cap de setmana de competició a Marignier sota una calor opressiva. Un camp de 13 equips del club, St Julien, Seyssel, Beaurepaire i Lyon, van disputar la victòria final.

El dissabte es va dedicar als partits de grup per deixar 4 classificatoris després als partits de classificació.

Diumenge va ser el sorteig final que va portar a la victòria de Philippe Moreau i Adrien Ianni contra Guillaume Thiebaut i Allan Cally. En la petita victòria final de Laurent De Gregorio i Laurent Desbiolles contra Damien Cally i Stéphane Desbiolles.

Dos bells dies de competició que els voluntaris del club de tennis de Marignier van poder fer molt agradables amb dos menjars organitzats al migdia i un ambient atronador.

Ben fet a tots, voluntaris, organitzadors i competidors.