El primer dia de la taula final de My Padel Gira de Mònaco al magnífic entorn del tennis Padel El Sol s’acaba. Aquest dia dedicat als vuitens de final i als quarts de final haurà complert totes les seves promeses amb espectaculars partits de suspens.

8è excepcional

Amb prou feines vam tenir temps d’aixecar-nos del llit i ens van regalar uns vuitens de final, especialment el partit entre Robin Haziza i Jérémy Scatena contra Juan Tello (16è del món) i Laurent Bensadoun.

Després d’un primer set guanyat 6/1 per la parella Tello / Bensadoun, els dos amics francesos es van recuperar ràpidament guanyant el segon set 6/3. Després d’haver salvat un punt de partit, finalment va ser la parella Tello / Bensadoun qui va guanyar 11/9 al super tie-break.

Als quarts de final, Tello / Bensadoun també va tenir un partit molt dur ja que va acomiadar Ritz / Ferrandez el 3/6 6/2 6/4.

Per la seva banda, la parella en forma del moment Adrien Maigret / Benjamin Tison va mantenir el seu lloc malgrat algunes dificultats per desfer-se de Sébastien Preauchat i Cyril Boronad al vuitè lloc. També van necessitar tres sets per classificar-se a les semifinals contra Moreau / Fouquet.

A la semifinal de demà al matí, segur que tindrem dret a un xoc èpic entre Maigret / Tison contra Tello / Bensadoun.

A l’altra part de la taula, Bastien Blanqué i Johan Bergeron, número 1 francès, van mantenir el seu rang superant primer la parella Kuzaj / Monville (6-0 6-1) i després la parella Corbelli / Leygue a quarts de final -final (6-3 6-2).

Un inici perfecte de torneig per a ells, encara que sabem que els campions francesos de padel al títol també es beneficiaran d’un joc de taula més assequible.

Tot i això, tindran molt a fer a la semifinal, ja que s’enfrontaran a la parella formada per Federico Chingotto (17è món) i Mati Ortiz (entrenadora de tennis) Padel Soleil i la parella argentina Tello / Chingotto).

Els argentins també van tenir un rumb clar per pujar als darrers quatre. Primer van derrotar Laurent Boulade i Loïc Le Panse (cap de sèrie número 4) en el marcador de 6-4 6-4, després van encadenar-se en quart contra la parella Pierre Gauthier i François Authier (6- 4 6-2).

Lògica respectada per les dames

En les dones, la lògica es va respectar durant aquest primer dia.

De fet, les quatre primeres llavors del torneig acabaran a les semifinals.

Laura Clergue i Audrey Casanova van guanyar a quarts de final (6-1 6-1) contra Marion Safont i Emilie Guisier. S'enfrontaran a la semifinal amb Océane Kik i Line Meites, que van guanyar els seus quarts de final 6-4 6-2 contra la parella Guez / De Kermadec.

Finalment, l’altra semifinal s’oposarà a Géraldine Sorel i Mélissa Martin contra Virginie Pironneau i Fiona Ligi. La parella Sorel / Martin va guanyar el seu quart per 6-1 i 6-1 mentre Pironneau / Ligi avança després de guanyar un 7-5 per 6-2 al quart. Tingueu en compte la lesió a l'espatlla de Virginie Pironneau, que es podria retirar demà al matí.