Els clubs van organitzar diversos torneigs el cap de setmana passat, inclòs el P100. Gràcies als seus comentaris i la seva implicació, us podem enviar tots aquests resultats. Aprofitem-ho i fem una gira per França dels P100 realitzats aquest cap de setmana.

• P100 Mauguio

La temporada del torneig 2019/20 padel ja ha començat al costat de la raqueta Melgorian amb un torneig limitat a 12 equips. Els joves "Juniors" del club es van classificar recentment a la semifinal del campionat francès guanyant aquest torneig. A la final, els melgoriens Mathieu Dangueuger associats a Tom Keen van guanyar la parella Daniel Laune / Philippe Solano.

La petita final la guanya la parella Marino Ramananarivo / Aymeric Martin contra els locals Bastien Dupuy / Teo Donato.

Pròxima reunió del 21 al 22 de setembre per a un senyor P250.

• P100 Tc Coulaines

Tc Coulaines va oferir un P100 masculí en un format curt de 9 jocs. Al final de grups, partits de classificació i consol, és la parella Robidas / Merget qui guanya en el sorteig principal contra Cardo / Cotinaud.

• P100 de 4Padel Rouen

4Padel Rouen va acollir un P100 masculí diumenge passat. La parella Laureau / Caumont va guanyar a la final al final del suspens amb un marcador d’11/9 al super tie-break, després d’haver salvat un punt de partit el 9/8, contra la parella Launay / Fabresse. La parella Marcotte / Hattinguais va completar el podi, guanyadors de la petita final contra la parella Levasseur / Deshayes.