Si ets aficionat al tennis, el més probable és que coneguis a Roberta Vinci. L'antic número set del món té, de fet, un molt bon rècord, amb en particular 35 tornejos guanyats al circuit WTA. Si òbviament va brillar en individuals, la transalpina va destacar en dobles, amb un primer lloc el 2012 i 5 tornejos de la grand chelem va guanyar.

Per tant, és natural que aquest campió es tornés cap a la padel, un esport on pretén que la gent parli d'ella. Ara, amb 38 anys, Vinci farà tot el possible World Padel Tour, on ella compartirà pista amb Giulia Sussarello, actualment 61è i segon italià a la classificació del WPT. La parella que hauria de començar en preprevias ho té tot per ser formidable.

De fet, si fins ara Vinci només ha participat en tres tornejos de la FIP (per un modest lloc 200 a la classificació), aquest jugador sembla ben armat per pujar ràpidament a la classificació. Per tant, aquesta parella serà una de les que seguiran durant les fases de classificació dels tornejos WPT!

Fotos / fonts: Tuttopadel / Supertennis.tv

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !