Va ser al final d'una final de gran qualitat que la parella Rubio/Dizy guanya 2/6 – 6/3 – 6/4 en contra Valsot / Pugliesi durant aquest P1000 deOusta Padel Carcassonne

Maltractats a l'inici del partit, els afortunats guanyadors d'aquest torneig encara van aconseguir capgirar les coses durant la segona volta. Confiats gràcies al seu sòlid nivell de joc, els dos amics també es van endur el tercer set, cosa que els va permetre aixecar el seu primer trofeu en aquesta categoria de competició.

És una primera èxit per aquest club de la ciutat càtara que ha sabut emocionar tant els jugadors com els espectadors presents durant tot el cap de setmana.