Sergio Pérez és un àrbitre internacional padel reconegut. L'espanyol acaba de ser nomenat director esportiu laAPT Padel Gira per a Europa i Amèrica del Nord. Padel Magazine conèixer-lo per a una entrevista exclusiva.

Un coneixedor

Padel Magazine : Sergio, quins són els teus antecedents? Parleu-nos del vostre temps al WPT i de les vostres notícies a l'APT Padel Gira.

Sergio Pérez:"Venc de Madrid. Vaig començar amb el tennis fa 40 anys quan el padel gairebé no existia. Vaig arribar a un nivell decent, perquè un dia vaig aconseguir vèncer a Juan Carlos Ferrero! A finals dels 90 em vaig canviar padel. Amb 23 anys vaig començar a liderar el partit padel del meu club Alameda, i va durar 15 anys. Aquestes són les meves dues passions: ensenyar als nens i arbitrar”.

“A partir del 2011 em vaig convertir en àrbitre. Col·laboro amb la federació de Madrid. L'any 2015 vaig començar a treballar amb el WPT, i vaig fer cada cop més tornejos fins l'any passat. L'APT Padel El Tour em va fer una oferta per començar amb el Sevilla Master, i no ho vaig dubtar. La meva etapa amb el WPT havia acabat. També vaig arbitrar el primer Major de Premier Padel a Qatar. Crec que puc arbitrar en tots els circuits.

Una nova etapa

Padel Magazine : Quin és el vostre paper concret a l'APT PADEL RODONA?

Sergio Pérez: "Luis Llop em va donar l'oportunitat de fer un nou pas en la meva carrera. Em va oferir l'oportunitat de ser director esportiu, i és un projecte engrescador.

"Estic molt motivat pel fet de poder portar la meva pedra a l'edifici en aquest magnífic projecte".

Un calendari menys volàtil

Padel Magazine : Hi ha hagut molts canvis en l'horari de l'APT aquesta temporada. Segons la teva opinió, quins són els motius d'aquests canvis?

Sergio Pérez:"És cert que hi ha molts canvis d'horari, però m'agradaria mantenir les coses positives. És un gran repte estar present en tants llocs del món. No és fàcil, però l'important és que hi hagi un nombre determinat de proves per als jugadors. De qualsevol manera, els jugadors només volen jugar".

“El futur de l'APT és seguir acollint tornejos en recintes espectaculars. Són molts els promotors que donen suport a l'APT. El calendari serà menys volàtil en el futur perquè els contractes es signen per diversos anys. És un moment emocionant".

Padel Magazine : El circuit femení té cada cop menys tornejos, i les jugadores que aposten per l'APT comencen a estar una mica decebudes. Quin és el pla per donar un nou impuls al circuit femení?

Sergio Pérez:"En el circuit femení, tenim moltes ganes de veure la Final Màster que tancarà el quart. Hem vist que hi ha noves parelles que han pujat el nivell de joc del circuit. El mestre serà molt bonic. De cara a la temporada vinent podrem donar un calendari més ampli gràcies als diferents contractes signats amb els promotors.

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs a les diferents competicions internacionals, però també als grans esdeveniments francesos. @ulldepadel a Instagram per veure les seves millors fotos padel !

etiquetes