Els equips francesos masculins de tennis U16 i U18 s’han convertit avui en campions d’Europa de la seva categoria després de tres dies intensos de competició. Els jugadors sub16 i sub18 van guanyar la final, respectivament, contra Sèrbia i Itàlia.

Mehdi Sadaoui (TC Sucy en Brie), Max Westphal (TC Chevry 2) i Giovanni Mpetshi Perricard (TC de la Pape) van guanyar la seva final contra Sèrbia (2-1) durant les Copes d’Europa d’Estiu a Le Touquet. Així, l’equip sub16 va guanyar la Borotra Cup per dotzena vegada en la seva història. Els jugadors del capità Jean-Baptiste Dupuy han guanyat successivament els seus quarts de final contra Ucraïna (3-0) i la seva semifinal contra Gran Bretanya (2-1).

A La Rochelle, els jugadors sub18 Valentin Royer (Ninon Tennis Club Pornichet), Kyrian Jacquet (AS Montferrand) i Harold Mayot (ASPTT Metz) també van guanyar la seva final de les copes europees d’estiu contra Itàlia (2-) 1). L’equip victoriós del capità Olivier Delaitre va guanyar el seu quart Coupe de Galea Valerio seguit. Es va enfrontar contra Alemanya als quarts de final (victòria per 2-1) i la República Txeca a les semifinals (victòria per 2-0).

En guanyar el títol europeu per segon any consecutiu, aquesta actuació històrica premia el compromís dels equips de DTN i dels seus clubs d’entrenament per donar suport als jugadors més joves del més alt nivell.

Els equips francesos sub16 i sub18 femenins també van participar en les copes europees d’estiu.

Liderat per la seva capità Alexia Dechaume-Balleret, l’equip francès femení sub16 format per Elsa Jacquemot (TC Dardilly Champagne), Lucie Nguyen Tan (TC 16) i Juline Fayard (TC de la Pape) va acabar quart en la fase final després que la seva derrota contra Alemanya (0-3).

Els francesos sub18, Diane Parry (TC Boulogne-Billancourt), Selena Janicijevic (TC 16), Loudmilla Bencheikh (TC Paris) i el seu capità Camille Pin van perdre contra Rússia i van acabar sisens a la Copa Reis de Soisbault.