Quina setmana! França ha passat per tots els estats als campionats mundials de padel per equip 2016 a Lisboa.

Entre les dones, França va aconseguir obtenir l'últim lloc de classificació per a les properes finals del campionat del món de padel. En vèncer ahir a Bèlgica, 2 partits a 1, França va aconseguir una bona operació després d’un inici poc convincent i un darrer lloc a la fase de grups.

Entre els homes, França no passarà per les muntanyes portugueses per esperar guanyar aquest novè lloc, sinònim de les senyores d’un bitllet directe per al proper món. Davant de Portugal, França ha aconseguit el seu millor rendiment, però Portugal és massa fort fins i tot permetent-se el luxe de deixar descansar la seva parella 9. Tot i així, França no va ser indigna amb un partit magnífic de la parella Bensadoun. / Lapouge, no gaire lluny de la gesta per guanyar el punt decisiu.

Els francesos encara tenen un partit aquesta tarda (contra Alemanya) per acabar amb una nota positiva i aconseguir l’11è lloc de la competició.