Una columna inusual aquesta setmana per a la primera de l'any: només vull compartir la meva experiència personal amb vosaltres. Vaig tenir l'oportunitat de viure, durant les festes de Tots Sants, a excel·lent experiència dins de l'equip X3 Padel, amb seu a Madrid. Un altre món !

Madrid: un pulmó de padel mundial

4 dies de somnis a la Meca des de padel ! Vaig marxar amb el projecte de descansar, de redescobrir Madrid, capital d'aquest país fabulós que estimo molt, de treballar una mica per preparar les meves futures columnes. Padel Mag, i per què no, per jugar una o dues vegades padel… “Perquè, tot i així, aquest és el país on fer-ho”, em vaig dir!

El nombre de practicants a la Comunitat de Madrid s'estima en més de 800! Sí, sí, ho has llegit bé: 000, és a dir, aproximadament el 800% de la població total de l'entorn. Un altre món et dic!

Així que vaig posar la meva pala i dues peces d'esport a la maleta... per si de cas! Acollida com una princesa pels meus amics, expatriats allà, de seguida em va sentir l'olor. Tan bon punt vaig arribar, em van proposar substituir un absent l'endemà al migdia en una classe, i després jugar un partit darrere contra el professor. migdiada de la tarda? Impossible! Torno a fer 4t lloc durant una sessió entrenada pel Sr. Bastien Blanqué (triple campió de França per cert) i si vull, encara puc jugar al vespre...

Descansar l'endemà? Impossible (de nou)! El meu amic m'ofereix una diagonal al club més gran del món (43 camps de padel !)… La tarda per davant d'un club de socis, entre els més antics de Madrid. Un any més, un gran curs ofert per un entrenador espanyol, que s'adapta perfectament al trajecte de la petita “Francesa”: passió, motivació, positiu... la seva alegria és addictiva!

Cerveses i tapes amb les noies al final, en un ambient jovial, amable i sorollós, estil espanyol.

Terra antiga

Tercer dia de les meves vacances a Madrid. Avui formarà part d'una "urbanització" local en un dels terrenys més antics encara practicables: murs al darrere, tanca a un costat... i mur a l'altre costat (amb una franja pintada per materialitzar el lloc. on és la tanca habitual: confús al principi). La parella local és, com des del principi, adorable! Va ser un plaer conèixer tants jugadors diferents, amb un estat d'ànim tan irreprochable.

La majoria de les “urbanitzacions” d'Espanya ofereixen accés a una piscina, a una parcel·la padel, en un gimnàs, etc. I, per descomptat, un munt d'"aficionats" preparats per compartir un joc frenètic tan aviat com sigui possible!

Aleshores perdo un joc nou. En canvi, és una migdiada, descans al jacuzzi i recuperació al gimnàs... a la residència dels meus amics.

Nit de mojito al vespre per mantenir-se en l'ambient local.

Ja sóc el quart i últim dia de la meva escapada a Madrid. El meu vol de tornada és a mitja tarda. Programa de la jornada: padel és clar ! De nou un altre club descobert dins d'una altra "urbanització", contra jugadors locals que van acceptar un partit a les 10h! Magnífica part en un gran solar, enmig d'edificis, amb finestres de vidre. Juguem sota les mirades i ànims dels habitants que prenen el cafè a la seva terrassa. vida espanyola!

És hora de tancar la maleta, deixar la pala i tornar a casa. Cap ple d'imatges, rialles a munt, compartició enriquidora, moments intensos i experiències inoblidables!

Aquí, vaig viure unes pràctiques x3 Padel… A mida tal com ho proposen, a tots! Un altre món…

I tu, quan els coneixes?

Que disfruten! Carpe Diem!!

Line Meites

Line Meites és un dels millors jugadors francesos padel. És la veu del teu directe Padel Magazine. Però no només, també acull la columna "Investigacions del ganivet suís". Cada mes, tornarà a una controvèrsia o un tema que li és propi.