Per tercer any consecutiu, Le Garden Rennes i l'associació Padel dans le Sang va oferir un torneig aprovat.

De fet, un P500 masculí i un P250 femení van tenir lloc el cap de setmana passat al club bretó.

Per als homes, 41 equips van respondre (un rècord!) I 6 per a les dones. Les fases classificatòries van tenir lloc el divendres 29 i les fases finals el 30 de novembre.

Pel que fa als resultats, es va jugar una final plena de suspens amb la victòria de la parella Sapène / Danais contra Boilevin / Portalis.

Entre les dones, van ser les germanes Camille i Juliette Sapène les que van guanyar el seu primer torneig 6/1 6/4 contra la parella Gilbert / Bodet. Va seguir una vetllada benèfica organitzada pel club i l'associació Padel a la sang els beneficis dels quals aniran destinats a la investigació contra la leucèmia.