Quin partit i quina final Noah Cánovas et Jimena Velasco, es van coronar campions d'aquest segon torneig del nou circuit Final Padel Gira. Estàvem parlant d'un estat de gràcia per als dos jugadors en aquest torneig, com a mínim.

Per la seva banda, Pablo Cardona i Javi Ruiz confirmats a Leganés, guanyant fàcilment en aquesta final per aconseguir el doblet al nou circuit de la UPT.

Canovas i Velasco, com a caps

A la final contra Lucia Martínez i Lorena Rufo (TS3), Noa Canovas i Jimena Velasco van quedar simplement injugable. Surten del barri madrileny sense haver perdut ni un sol set. S'imposen 6/2 7/6(5) davant la parella Rufo/Martínez.

Noa i Jimena superen completament les seves oponents en aquesta final, sobretot en el primer set, oferint molt poques oportunitats a Lucia i Lorena. En total, 3 furgonetes a favor de Canovas/Velasco, en contra només un per a Rufo/Martínez, el marcador fa mal al marcador: 6/2. A més, la molèstia de la seva cara amb prou feines queda emmascarada.

La segona volta és més ajustada. Fins i tot és el 3 cap de sèrie qui fa el descans primer. Una vegada més, Rufo/Martínez és atrapat, no obstant això una oportunitat per tornar a una ronda arreu. En el desempat decisiu, han tornat a ser Noa i Jimena les que han tingut l'oportunitat de posar-se per davant. A la segona oportunitat, s'afirmen i posen punt i final a aquesta setmana boja de la manera més bonica.

Pablo Cardona i Javi Ruiz s'emporten el doblet

Pablo Cardona et Javi Ruiz imposar la seva supremacia al circuit Ultimate Padel Gira. Després de la seva victòria a Corunya, la parella Cardona/Ruiz va aconseguir el doblet guanyant a la final contra el estrangers Íñigo Jofre (76 FIP) i Luis Hernández (81 FIP).

Cardona i Ruiz només van deixar molles als seus contrincants en aquesta final. Van trigar poc més d'una hora a guanyar aquest partit. Puntuació final: 6 / 1 6 / 3. Encara destacarem la molt bona actuació d'Iñigo Jofre i Luis Hernández en aquest torneig.

Pablo Cardona i Javi Ruiz es troben, doncs, al capdavant del rànquing Ultimate Padel Ronda. Com a recordatori, els jugadors millor classificats al final de la temporada tindran dret a una bonificació…el mateix passa amb els jugadors menors de 21 anys que tindran la seva pròpia bonificació !

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.