Aquest cap de setmana van tenir lloc diversos tornejos P500 a tota França, inclòs el Volvo Padel Obert al bonic entorn del Tennis Club de la Pape, a la regió de Lió.

Després d'un cap de setmana de padel assolellat, el torneig va acabar amb la victòria de la parella Audrey Casanova, Mai Vo en les dones i Benjamin Joulot i Norman Sanchez en els homes.

Millors jugadors a la cita

El camp del torneig femení d’aquest P500 era extremadament alt. No menys de tres membres del top 10 francès van estar presents en la persona de Jessica Ginier, francesa n ° 2 recentment, Audrey Casanova, n ° 1 i Mai Vo, n ° 7 francesa.

També són les parelles Ginier / Fiona Ligi i Casanova / Vo les que es trobaran a la final després d’un recorregut clar per a tots dos. És senzill que les dues parelles només van perdre un total de vuit partits, 8 per al parell Casanova / Vo i 5 per al parell Ginier / Ligi abans d’acabar pel títol d’aquest Volvo. Padel Open femení.

Finalment van ser Audrey Casanova i Mai Vo els que van guanyar per 6-2 6-2 en aquesta final unilateral.

Joulot / Sánchez creua el cap Miotto / Taboni

Pel que fa als homes, la taula estava força oberta amb dos parells favorits: David Miotto / Arnaud Taboni líder número 1 i Benjamin Joulot / Norman Sanchez líder número 2.

La lògica es respectarà durant aquest torneig, ja que aquestes dues parelles es van trobar a la final després d’un recorregut força tranquil sense perdre ni un sol set.

Al final, van ser els dos amics de Chassieu (Joulot / Sánchez) els que van guanyar en una final que van dominar de principi a fi. Gràcies a aquesta victòria, van guanyar el seu segon P500 de la temporada després de la de Clermont-Ferrand el febrer passat.

Joulot / Sánchez guanya a l’Open Hyandai - Hpark

Enhorabona a tot l'equip organitzador del torneig per aquest gran cap de setmana de padel. Menció especial a Raymond Deblangey, l'àrbitre que es trobarà a finals d'agost en aquestes mateixes pistes per al P1000 Head Padel Open.