Comencem a acostumar-nos a veure Juan Lebrón, Alejandro Galán, Martín Di Nenno i Franco Stupaczuk a la final del torneig al final de la temporada. Ja n'hi ha un cinquè enfrontament aquesta temporada per aquests dos equips, amb un clar avantatge per a l'antic número 1 del món: 3-1 en els enfrontaments cara a cara. I a la nostra enquesta prèvia al partit, vas donar guanyadors a Lebrón i Galán.

Cal creure que Franco Stupaczuk i Martín Di Nenno són incapaços de trobar solucions contra els antics números u mundials. Per a la seva cinquena reunió, una altra victòria per a Alejandro Galán i Juan Lebrón en 1h28 de joc: 6/3/6/4.

Lebrón/Galán, cap sorpresa

De nou, és a debut en dièsel de Franco Stupaczuk i Martín Di Nenno. Juan Lebrón i Alejandro Galán es beneficien d'aquesta laboriosa sortida del Superpibes. Com passa sovint, els números u mundials prenen el lideratge molt ràpidament en aquest set, concedint-se el primer descans del partit.

Caldrà dos jocs perquè el número dos del món comenci en aquesta part. Però el nivell de Lobo i Galántico es manté molt alt, com podem comprovar les darreres setmanes. I la Les oportunitats de descans són inexistents per als Superpibes, que corren darrere del marcador.

Finalment, és al servei d'Ale Galán que finalitza aquesta primera volta. En 45 minuts de joc, Juan Lebrón i Alejandro Galán s'acosten al títol a Suècia: 6 / 3.

Galán i Lebrón, simplement injugables

Millor en aquesta reunió, Franco Stupaczuk i Martín Di Nenno resisteixen molt millor als atacs dels números u mundials. Sense descans a l'inici d'aquesta segona volta, amb flaixos a banda i banda de la xarxa. 3/3 al marcador, paritat.

Stupa i Di Nenno són els primers a aconseguir punts de break en aquesta ronda. Quatre oportunitats defensades amb valentia pels antics números u mundials. Aquestes oportunitats desaprofitades són fatals superpibes, que es van trencar en el següent partit, en el pitjor moment possible: 5/4, servei a seguir per a Alejandro Galán.

Com l'últim partit del primer set, Lebron i Galan necessitaran dos punts de partit per guanyar la segona volta i el partit pel camí : 6/4.

ESTADÍSTIQUES FINALS MASCULÍS DE MALMO OPEN

es tracta del quarta victòria de Galán/Lebrón en quatre finals aquesta temporada, durant els últims set tornejos. Els homes del moment, literalment. Aquest és el tercer torneig on Lebrón i Galán guanyen contra els números u mundials, Coello i Tapia, així com els dos, Di Nenno i Stupaczuk.

Es cancel·la el Màster de Buenos Aires, el proper termini és d'aquí a dues setmanes, a Mèxic, encara al circuit de World Padel Tour.

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.