S’imposen els números 1 Ale Galan i Juan Lebron final de World Padel Tour Marbella Màster enfrontant-se a Agustin Tapia i Pablo Lima.

I 3! Galan i Lebron guanyen el seu tercer títol aquesta temporada a la World Padel Tour. Gràcies a aquesta victòria al primer Màster del 2021, els espanyols consoliden el seu primer lloc a la classificació.

Intocables durant tot el torneig, Ale i Juan van tornar a dominar a la final. En un primer set on Lima i Tapia van poder mantenir-se vives en gran part gràcies als punts d’or (3 van guanyar a 1), els espanyols es van mostrar més sòlids en el tie-break per guanyar-lo 7 punts a 5.

Al segon set, els punts decisius van caure del costat dels números 1 que van guanyar 6/2 amb 4 partits guanyats a punto de oro, contra només 1 per a Lima / Tapia. Al final, el brasiler i l’argentí no hauran fet un mal partit, però hauran comès massa errors per esperar a millorar contra la parella més forta del WPT en aquest moment. Els seguidors de Pablo i Agustin encara poden alegrar-se al finalitzar aquest torneig, que els va fer arribar al nivell al qual s’esperaven.

Lebron i Galan demostren que són la parella a vèncer World Padel Tour, siguin quines siguin les condicions. Els guanyadors d’interiors a Santander, al nord d’Espanya, ara guanyen a l’aire lliure, al sud del país. La competició haurà d’organitzar-se ràpidament per intentar privar-los d’un nou títol a Valladolid.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !