Després d’una setmana de competició al nord d’Espanya, jugadors de World Padel Tour podrà gaudir d’uns dies de descans abans de reprendre el proper cap de setmana a Andalusia, a Marbella.

El que podem dir és que aquest torneig no ha deixat de sorprendre’ns.

En particular en la categoria femenina, on vam poder assistir a una final completament nova i a una gran primera per a Delfina Brea et Tamara Icardo en aquest nivell.

Forasters durant aquesta trobada contra els campions de l'Open de Vigo, Patty Llaguno et Virginia Riera, Delfi i Tamara van derrotar les favorites guanyant per 6-1 / 7-5.

Així guanyen el seu primer títol i demostren als altres equips que hauran de comptar amb aquest any.

Per als homes, és una victòria bastant lògica per als números 1.

Mentre Javi rico et Jerònim González s’havia classificat després de la retirada de Bela obligat a marxar per lesió, els dos espanyols no van poder fer res per afrontar els seus botxins Joan Lebron et Alejandro galan.
Van guanyar 6-3 / 6-2 amb força facilitat en aquesta final 100% ibèrica. Els espanyols no van poder jugar aquest diumenge 30 de maig i, malauradament, per als seus rivals, la marxa va ser massa alta.

font:Lloc web de World Padel Tour