La competició mai no ha estat tan estreta a la World Padel Tour, amb la presència de quatre parelles guanyadores en els darrers quatre torneigs.

7 parelles diferents a les semifinals

Dels quatre torneigs jugats el 2020, 7 equips diferents van arribar a les semifinals : Salazar / Sanchez (3 vegades), Marrero / Josemaria (3 vegades), Gonzalez / Ortega (3 vegades), Triay / Sainz (3 vegades), Llaguno / Amatriain (2 vegades), Alayeto / Alayeto (1 vegada), i Araujo / Riera (1 vegada).

Encara més sorprenent, 6 parelles diferents han arribat a aquesta fase de la competició : Salazar / Sanchez (2 vegades), Gonzalez / Ortega (2 vegades), Marrero / Josemaria (1 vegada), Triay / Sainz (1 vegada), Llaguno / Amatriain (1 vegada), Alayeto / Alayeto (1 vegada).

Una cursa molt ajustada

A més, ho tenim no va assistir a la mateixa final dues vegades. Finals que van ser guanyat per quatre diferents parells, i tres dels quals es van disputar en tres sets, una vegada més la prova que la competència és molt ajustada.

Ens adonem que la competició continua intensificant-se, amb parelles que tenen tots els seus punts forts. Paula Josemaria i Marta Marrero, al capdamunt de la classificació de la cursa, sobretot gràcies a la seva victòria al Marbella Master, només tenen 795 punts d’avantatge sobre Mapi i Majo Alayeto, novè. A la part superior de la taula, totes les parelles es mantenen en un mocador de butxaca, i Llaguno / Amatriain, onzena, tampoc no es troba lluny, a només 9 punts dels binoculars.

Una cursa per a la indecisa final de màster

Això ens promet grans partits durant tota la temporada, amb un grup clar de 6 equips que lluiten per decidir de moment.

La cursa per a la Final Màster pot ser ferotge, a més d’aquestes sis parelles, Araujo / Riera, que va aconseguir dos quarts de final en 4 torneigs el 2020, només un menys que en tot el 2019, però també Brea / Nogueira, Reiter / Navarro, o fins i tot Osoro / Navarro.

Sofia Araujo bajada world padel tour

De totes maneres, encara hi ha el risc de passar-ho molt bé en els propers torneigs: amb una altra nova parella guanyadora? Inici de la resposta en un termini de tres setmanes, a Valence.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !